Туристическият портал на Община Варна -  VISIT.Varna.bg, който е с

...
Туристическият портал на Община Варна -  VISIT.Varna.bg, който е с
Коментари Харесай

Туристическият портал на Община Варна достигна аудитория от 11 милиона посетители

 Туристическият портал на Община Варна -  VISIT.Varna.bg, който е с напълно актуализирана визия от юли 2020 година, доближи публика от 11 милиона неповторими гости за 2020 година, като единствено за 6-те месеца от стартирането си уеб сайтът генерира 8 милиона визити, оповестяват от дирекция " Туризъм “. 

е основан през 2014г. и доближава до консуматори от 190 страни. Той притегля с рубрики, фотоси и видеа, даващи информация за забележителностите в морската столица, методите за напредване в и към града, за атракции, музеи, храмове, паркове, галерии, арт пространства и благоприятни условия за спорт. 

След направената през 2020г. цялостна оптимизация на визията и структурата на уеб страницата, с включване на нови рубрики и модули, се следи забележителен напредък на посещаемостта. Доразвити са секциите за туристически направления, събития от културния и спортния календар на Варна, както и модулите в услуга на туристическия бизнес с опция за директни запитвания към обектите. В уеб страницата гратис могат да се записват обектите за настаняване и заведения за хранене и забавление в интерес на потребителите.

Информацията се актуализира всекидневно в интерес на жителите и гостите на града.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР